top of page

ZAŠTO JE NAŠ POSAO NAJBOLJI?

Često postavljano pitanje od strane novih članova je zašto baš SFI kao internet posao za koji se treba odlučiti u moru internet poslovnih ponuda. Evo odgovora.

1. SFI Kompanija postoji i posluje na internetu od 1998.godine

2. Kompanija nikada nije radila sa gubitkom uvek je beležila rast

3. Zarade se redovno isplaćuju zaposlenima svakoga meseca već punih 19. godina

4. U okviru kompanije posluje velika on-line prodavnica TripleClicks, dakle realan i zdrav izvor novca je izvor profita. Kompanija se ne finasira od registracija i članarina kao većina internet " poslova i sajtova"

5. Kompanija ima svoje sedište ( Linkoln-Nebraska), svog predsednika (Gary Carson) i Upravni Odbor.

6. Registracija je besplatna, nema obavezne članarine, kao što je to slučaj sa ostalim " internet poslovima". Dobro je to što VI ODLUČUJETE KADA ĆETE , KAKO I KOLIKO ULOŽITI. To zavisi samo od vas, Vaših mogućnosti i ciljeva, ali je činjenica da se u posao treba uložiti ako želite da uspete i napredujete, što je sasvim normalno kao i u bilo kom drugom poslu. Ovo je Vaš lični, privatni biznis i ako se tako odnosite prema njemu uspećete.

7. Kompenzacioni plan Kompanije omogućava saradnicima zaradu po 6 osnova: https://www.sfimg.com/Reference/CompPlan#3 ( imate prevod u datotekama, proučite)

8. Ono što još ukazuje na sigurnu, stabilnu i legalnu Kompaniju kada je SFI u pitanju jeste i činjenica da je Kompanija već godinama član Better Business Bureau ( https://www.bbb.org/), akreditovane organizacije za ocenu kvaliteta kompanija ( SFI je ocenjena ocenom A+ od strane Better Business Bureau).

9. SFI i TripleClicks sajt su osigurani, jer SFI kompanija ima Sertifikat Geotrust-a, jedne od najpoznatijih Kompanija za zaštitu podataka i sajtova (https://www.geotrust.com/about/), tako da možemo biti potpuno sigurni da su naši lični podaci kao i podaci sa računa i kartica osigurani. Oni koji kupuju on-line znaju da svi sajtovi koji se bave on-line prodajom imaju lokot ( katanac) koji se nalazi na SFI i TC sajtu . Takođe kada na Vašem SFI nalogu skrolujete ekran na dole , na dnu stranice videćete sertifikacioni znak Geotrust-a ( možete kliknuti na znak i pročitati šta piše, a takođe izguglati ako Vam ovi pojmovi nisu poznati).

10. Princip rada se zasniva na spoju obuke i primene naučenog da bi se ostvarila zarada. Sva obuka i svi potrebni alati su besplatni i već su Vam na raspolaganju nakon registracije koja je besplatna. Ovo je velika prednost u odnosu na druge slične internet poslove u kojima ste prepušteni sami sebi i svom dosadašnjem znanju. Ukoliko imate volje da učite, radite i zaradite u SFI Kompaniji imate preduslove za sve to.

11. Posao je stabilan i dugoročan, isplata zarade redovna i na vreme ( svakoga meseca u dan), a nakon nekoliko godina imate mogućnost da obezbedite sebi stabilna dugoročna primanja ( mnogi to nazivaju penzijom, jer jeste tako).

Sve ovo ukazuje da je SFI Kompanija legalna, stabilna kompanija, a da je posao dugoročan i siguran. Kao što vidite SFI Kompanija Vam nudi mogućnost da izgradite svoj sopstveni kućni biznis u koji ćete uložiti koliko Vi odlučite, da radite sa bilo kog mesta na planeti, da sami vodite svoj posao bez šefa nad glavom, da putujete i idete na odmor kad god poželite i što je najvažnije da nakon izvesnog vremena kada izgradite svoj biznis radom i upornošću ostvarite svoju finasijsku i ličnu slobodu. Procenite sve informacije i pokušajte da pravilno razumete sve potencijale koje Vam ova Kompanija nudi. A potencijali su neograničeni, jer sve zavisi od Vas samih, koliko ste spremni da učite, radite i zaradite.

Nije brza zarada, nije laka zarada,

ali je posao stabilan i dugoročan!


Posao za bolju buducnost
Arhiva
Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram
bottom of page